Cautare

794 de rezultate pentru "robert toma" (2.98 secunde)
Robert R. ... In acest timp si ofiterul Robert Hartwell de la Politia din Dexter a vazut un obiect zburator cu lumini intermitente de culoare rosie si verde, plutind aproape de sol, deasupra unei masini.
Robert Sarbacher, care, in anii 1950, a fost consultant al Consiliului de Cercetare si Dezvoltare al armatei SUA. ... Robert Sarbacher, si sa stea de vorba cu el.
FARCAS) Robert Sheaffer este un investigator sceptic al fenomenelor paranormale, intre altele oponent al originii extraterestre a fenomenului OZN.
Stubblebine III, Robert Wood, de la McDonnell Douglas, astronautul Edgar Mitchell, miliardarul Robert Bigelow, scriitorii Jim Marrs si Jim Schnabel.
James catre cercetatorul Robert Todd, se afirma: ... Intr-o alta scrisoare de la sediul NORAD, datata 28 noiembrie 1975, catre acelasi Robert Todd, se declara:
FARCAS) (Continuare) Robert Hastings, de-a lungul ultimilor 42 de ani, a investigat un numar mare de incidente OZN legate de armamentul nuclear, la diferite baze militare din intreaga lume, incidente pe care le-am prezentat in repetate randuri si pe aceasta pagina.
Investitii de 175 de MILIOANE de EURO Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, intentioneaza sa schimbe mobilierul urban din sector si sa doteze locurile de joaca cu ansambluri de joaca inedite:
xxx La 9 mai 1950, la 5 ani de la incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, ministrul francez de externe, Robert Schuman, in cadrul unui discurs tinut la Paris, propunea plasarea productiei de carbune si otel sub controlul unei autoritati comune, pentru a se controla in acest fel productia de armament si posibilitatea ca un viitor conflict militar sa poata fi evitat, potrivit europa.eu.
Port Charlote Redbreast 12 YO Redbreast 15 YO Robert Burns Blended Scotch Robert Burns Malt Royal Lochnagar 12 Y.O.
ROBERT de 31 de ani, din Bucuresti, care in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca figureaza urmarit pentru savarsirea infractiunii de furt din locuinte, avand mandat de executare a pedepsei emis de Judecatoria Sectorului 5. ... ROBERT a fost pus in executare.
Primarul Sectorului 3 Robert Negoita este cercetat de DNA pentru abuz in serviciu, alaturi de sase fosti si actuali sefi din administratia locala, pentru un prejudiciu urias, de peste jumatate de miliard de lei.
ROBERT de 17 ani, cunoscut cu antecedente penale, toti din Bucuresti, primul aflandu-se la volanul acestuia. ... ROBERT. Cercetarile vor fi continuate de Sectia 18 Politie pentru stabilirea intregii activitati infractionale.
Robert de 38 de ani, din Bucuresti si a lui S. ... Robert in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de participatie improprie la infractiunea de evaziune fiscala si cu P.
Despre viziunea noului PSD pe Justitie, despre cresterea AUR in sondaje, despre reformele initiate de PSD in 2 luni de cand se afla la guvernare, despre schimbarea "garzii" in CCR, votul pe "Ordonanta Pruna", despre modificarea legilor sigurantei nationale si taierea pensiilor speciale, a vorbit duminica Robert Cazanciuc, in emisiunea OFF/ON THE RECORD, pe Aleph News.
Robert Hanssen, celebrul agent FBI care a spionat pentru Rusia, a fost gasit mort in inchisoarea din SUA.
Robert de Niro a primit cheia orasului New York, in semn de apreciere fata de cariera sa si fata de pasiunea pe care o are pentru metropola americana.
unii dintre ei chiar cred ca vor reusi in aceste alegeri sa prinda un post) se inscriu si Paul Decu, Marin Suliman, Monica Toma - toti pe lista de candidati ai PNTCD Constanta pentru Senat.
Ioan Toma si Victor Florea de la Directia Agricola, Constantin Enacache, de la Centrul de Consultanta Agricola, Teodor Dimitriu de la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca, Florentin Pietraru de la societatea Termica, Aurel Suster, patronul fostului Recopan, au fost prezenti la sediul PSD.
Iritat de discursul interminabil al secretarului de stat Zaharia Toma, care a anuntat, ca de altfel la fiecare bilant al MAI, scaderea criminalitatii cu peste 10 la suta si lichidarea unor clanuri tiganesti, presedintele a sters cu buretele, dintr-o singura remarca, intreg volumul de realizari pe care Zaharia s-a obosit sa le enumere mai bine de 25 de minute.
Printre cei care au participat la sedinta s-au numarat Ioan Toma, directorul Directiei Agricole si pentru Dezvoltare Rurala, Mircea Vucovici, inginer sef la Sistemul de Gospodarire a Apelor, Constantin Manolache, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean, Florin Asaftei, directorul filialei judetene a Societatii Nationale "Imbunatatiri Funciare ", Tamara Ciofu, directorul Directiei de Sanatate Publica, Eugen Arama, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Corneliu Daniliuc, comisarul sef al Garzii de Mediu, Radu Stroici, inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca.
google-analytics.com